Produkt dnia
Rolki K2 Radical Pro
Rolki K2 Radical Pro
1 199,00 zł
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego

„Biorytm – sklep ludzi aktywnych”

1.            Szanując prawa użytkowników portalu oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2.            W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

  • Imię i nazwisko/ Nazwa firmy – podczas składania zamówienia klient zostanie proszony o podanie swojego imienia i nazwiska/ nazwy Firmy aby móc zrealizować zamówienie.
  • Adres zamieszkania – jest potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
  • Nr telefonu – Kontakt telefoniczny może okazać się niezbędny w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie.
  • Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z klientami.  Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
  • Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  • Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb. JW. Każdej chwili można wyłączyć obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

3.            Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

  • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować zamawiającego (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
  •  Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  • Każdy, jeśli chce być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych może zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili można się z niego wypisać.

4.     Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzy sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

5.     Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997

roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,

uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu

korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres

lub listem poleconym na adres firmy.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl